Zilei Sectorului 2

Sunt născut și crescut în sectorul 2. Sunt legat prin părinți, prieteni și pasiune de soarta și bunăstarea acestei bucăți din București, încărcată de istorie și tradiție.

Mâine sărbătorim, pentru prima dată, Ziua Sectorului 2. Mă bucură faptul că inițiativa mea a avut succes în rândul consilierilor locali sector 2.

Nu o vom serba cu mici și muzică, așa cum se întâmplă la celebrele petreceri care sărbătoresc zilele locale. O să o sărbătorim cum se cuvine.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a acordat Înalta binecuvântare ca Primăria sectorului 2 a Municipiului București să primească ocrotirea Acoperământului Maicii Domnului, prăznuit în fiecare an în ziua de 1 octombrie.

Îmi revine deosebita plăcere de a vă invita, cu ocazia sărbătoririi, pentru prima dată a Zilei Sectorului 2, să participăm împreună la o slujbă specială în cadrul Mănăstirii Plumbuita, începând cu ora 9.00. Apoi, pe seară, vă aștept să facem împreună o faptă bună și să luați parte la Derby-ul de Aca2ă, un meci caritabil ce va alinia la start zeci de vedete, în Parcul Florilor, de la ora 18.00.

Cu această ocazie ne putem gândi ce poate face fiecare dintre noi pentru a trăi într-un sector mai frumos, mai curat și mai educat!

Vă mulțumesc pentru gândurile bune! Împreună vom face din sectorul 2 #Aca2ă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.