Pe timpul vacanţei de iarnă copiii au acces gratuit în parcul de distracţii Tei

Primăria Sectorului 2 le face o mare surpriză tuturor copiilor pe timpul vacanţei de iarnă şi le permite accesul gratuit la spectaculoasele echipamente de distracţii din parcul de agrement Tei.

Roata mare cu cei 63 de metri înălţime, roller coaster-ul, caruselul, roata mică, maşinuţele electrice, lanţurile şi casa groazei, în aşteptarea celor mici dar, şi a părinţilor care doresc să-i însoţească în ansamblurile de joacă, vor funcţiona zilnic, gratuit, după următorul program:

• Luni – vineri – între orele 10.00 – 21.00,

• Sâmbătă – duminică şi în zilele de sărbători legale – între orele 10.00 – 22.00.

Intitulat „Zilele porţilor deschise”, proiectul Primăriei Sectorului 2 se desfăşoară în perioada 23 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017 şi se doreşte a fi cadoul de sărbători pe care administraţia publică locală a sectorului 2 îl oferă celor mici, dornici să petreacă câteva ore de neuitat într-o atmosferă de basm.

Prin acțiunea sa de marketing, de tip sampling, Primăria Sectorului 2 doreşte să vină în întâmpinarea copiilor care petrec vacanţa de iarnă în Bucureşti şi care vor să se distreze.

Din motive de siguranţă în exploatare, în cazul în care temperatura exterioară scade sub -2 grade Celsius, ansamblurile de joacă sunt oprite de la funcţionare, cu excepţia casei groazei şi a caruselului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.