Povestea unei intenții bune pusă în aplicare ca o măsură incorectă!

Copiii din București, care iubesc și practică sportul, se lovesc de numeroase obstacole: lipsa spațiilor de antrenament, dificultăți materiale în achiziționarea echipamentului de antrenament și de joc, capacitatea părinților (redusă, de regulă) de a le asigura condiții cât de cât normale de alimentație și vitaminizare, costurile mari pentru transportul de acasă la antrenament, la meci, la școala și invers.

Măcar biletele pentru transportul în comun dacă ar fi mai ieftine sau, printr-o MINUNE, gratuite! Că doar e vorba de copiii noștri, care trebuie să crească și să se dezvolte frumos și sănătos, nu-i așa? Dar de unde așa ceva? Adică, pardon, așa ceva nu este posibil pentru toți copiii. „Minunea” se produce doar pentru copiii membri ai Clubului Primăriei Capitalei, respectiv CSM București. Aceștia au gratuitate pentru transportul în comun din Capitală. Dar de ce numai ei?? Pentru ca așa se dorește de către conducerea Primăriei. Un cadou din banii publici cu scopul de a atrage, în acest mod, cât mai mulți copii la acest club, de a fi adunați să se legitimeze la CSM. Probabil că dacă prin altceva nu poate, Primăria s-a gândit la latura sportiva…

Practic, acești copii care sunt membri ai CSM București au gratuități și alte beneficii din banii noștri, deci și ai celorlalți copii care fac sport la alte cluburi din Capitală, copii care vă asigur că sunt mulți, cu mult mai mulți decât cei care practică sport la acest club.

Stimați domni din Primăria Capitalei, care ați aprobat această gratuitate doar pentru copiii care vin să se legitimeze la “Clubul aproape de inimile bucureștenilor”, ați auzit cumva de de “fair-play”, abuz sau concurență neloială? Nu prea cred!

Probabil că soluția pentru ca toți copiii care practica sport și la alte cluburi sportive ar fi să pretindă că sunt membri ai CSM, ca să poată beneficia de călătorii gratuite. Ne întrebăm dacă măcar copiii nu merită să tratați în mod egal și să aibă aceleași beneficii din partea administrației?!

#meritămmaimult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.