Proiectul „Pro Educație”

Clubul sportiv Atack Team împreună cu Fundația Dan Cristian Popescu organizează cursuri gratuite de înot pentru copiii din unitățile de învățământ din sectorul 2, pe toata perioada anului 2019.

Copiii participanți vor fi aleși în urma unei tombole ce se va organiza în fiecare clasă de învățământ, iar castigatorii tombolei vor fi anunțați telefonic și invitați să participe la cursuri gratuite în perioada 11.05. — 20.12.2019. Copiii câștigători vor beneficia de cursuri organizate de Clubul Sportiv Atack Team în bazinul Școlii nr. 25, din str. Ghinea Brătășanu nr.7, sectorul 2.

Proiectul „Pro Educație” s-a născut din dorința noastră de a sprijini copiii din sectorul 2 să descopere tainele înotului și să aibă șansa de a se dezvolta armonios și sănătos. Ne dorim educarea prin sport, dezvoltarea competitivității și a fair-play-ului în rândul copiilor și consolidarea comunității sector 2.

Copiii talentați vor fi selecționați în echipele de performanță în natație și polo pe apă, astfel având oportunitatea să devină adevărați campioni.

#Aca2ă #meritămmaimult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.